RICK DE LEEUW (huiskamerconcert)

Komt niet alleen spelen in je living, hij neemt Axl en Eva mee !
"...Een man die weet waar hij vandaan komt en benieuwd is naar wat de toekomst brengen zal..."

Ruim twintig jaar was Rick de Leeuw de zanger van de populaire rockbandTröckener Kecks. De daaropvolgende tien jaar ontwikkelde hij zich op vele gebieden. Hij schreef gedichtenbundels en romans, was een graag geziene gast in televisieprogramma’s als De Laatste Show en speelde toneel met de KVS en Union Suspecte.

 

Op de achtergrond bleef de muziek echter altijd belangrijk. Met Jan Hautekiet aan de vleugel speelde hij honderden voorstellingen in de theaters van Vlaanderen en Nederland.

 

Nu is Rick de Leeuw toe aan zijn eerste solo-cd. Met om zich heen een bont gezelschap van klassemuzikanten nam hij in de Brusselse ICP-studio twaalf songs op die een avontuurlijk en persoonlijk beeld schetsen van een ambitieus en gerijpt artiest.Een cd van een man die weet waar hij vandaan komt en benieuwd is naar wat de toekomst brengen zal.

 

Met dezelfde muzikanten zal de Leeuw in voorjaar 2014 een uitgebreide theatertournee spelen, waarin naast de nieuwe cd ook zijn muzikale verleden met de Kecks ruim aan bod zal komen.

 

website : http://www.rickdeleeuw.nl/

spotify Rick de Leeuw – Beter Als

itunes https://itunes.apple.com/be/album/beter-als/id686573056?l=nl